به گزارش پول من به نقل از سازمان بورس و اوراق بهادار، علی سعیدی اظهار داشت: گستردگی حوزه جغرافیایی و تعداد شعب بانك ها و نظارت غیر مستقیم سازمان بر آن شعب، از دلایل اصلی اجرای این برنامه بود.
وی با اشاره به اینكه در گذشته بعضی از مدیران صندوق های سرمایه گذاری كه بیش از نیمی از دارایی های تحت مدیریت كل صندوق ها را اداره می كنند، زیرساخت های الكترونیكی جهت صدور و ابطال، بدون نیاز به رجوع حضوری به دفتر مدیر صندوق یا شعب بانك را فراهم كردند، اضافه كرد: این امر سبب تسهیل در صدور و ابطال واحدهای سرمایه گذاری و امكان نظارت مناسب تر برای سازمان بر عملكرد مدیران را فراهم نموده است.
معاون رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، اضافه كرد: هم اكنون بیش از ۵۰ درصد تعداد صدور و ابطال توسط مدیران صندوق های سرمایه گذاری صورت می گیرد كه با استفاده از زیرساخت الكترونیكی تهیه شده برای این منظور انجام می گردد.
وی ادامه داد: مشتریان این صندوق ها نیازی به حضور در شعب بانك و یا رجوع حضوری به مدیر را ندارند و دریافت و پرداخت با استفاده از زیرساخت الكترونیكی بوجود آمده توسط مدیران سرمایه گذاری صورت می گیرد.
معاون رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، تصریح كرد: پیش بینی سازمان این است كه الباقی مدیران صندوق های سرمایه گذاری هم از این زیرساخت الكترونیكی استفاده كنند.
سعیدی با اشاره به اینكه هم اكنون امكان ابطال واحدهای سرمایه گذاری توسط شعب بانك میسر است، اظهار داشت: این امر در جهت تسهیل شرایط برای ابطال واحدهای سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران كه با استفاده از شعب بانك صورت گرفته در نظر گرفته شده است.
عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان كرد: با مذاكراتی كه با بانك مركزی انجام می شود، در صورت تولید مكانیزم نظارتی مناسب، صدور و ابطال با استفاده از بانك ها و شعب منتخب آنها كه زیرساخت الكترونیكی لازم را برای صدور و ابطال فراهم و توسط بانك مربوطه معرفی شده اند، امكان پذیر خواهد شد.