جزئیات تولید خودرو و قطعات

جزئیات تولید خودرو و قطعات به گزارش پول من، طبق گزارش معاونت نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، تولید صنعت خودرو و ساخت قطعات در اردیبهشت ماه سال جاری، به میزان ۱۰۶ درصد افزایش پیدا کرد.



به گزارش پول من به نقل از مهر، بنا بر اعلام سازمان بورس، گزارش مقادیر تولید، مبالغ فروش و مصرف انرژی صنایع مهم بازار سرمایه که شامل روند میزان تولید صنایع بااهمیت، وضعیت فروش صنایع، تغییرات مبلغ فروش ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار، جزئیات مصرف انرژی صنایع بازار سرمایه و نرخ گاز هاب های بین المللی می شود از جانب معاونت نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار به همت اداره میز صنعت و رتبه بندی ناشران منتشر گردید.
روند مقدار تولید صنعت خودرو و ساخت قطعاًت
بخش نخست این گزارش به آخرین وضعیت صنعت خودروسازی پرداخته که نمودار عرضه شده، نشان دهنده روند تولیدات صنعت خودرو و ساخت قطعات در هفت سال گذشته است.
در فصل تابستان به جهت تعطیلات تابستانی خودروسازان و اعمال محدودیت در مصرف برق، میزان تولیدات، روندی نزولی را در پیش گرفته که این امر باعث عدم نفع برای سهام داران می شود. از طرفی، در فروردین به دلیل تعطیلات نوروزی با کاهش تعداد روزهای کاری همراه بودیم که این امر سبب روند نزولی تولیدات این صنعت شد.
افزایش ۱۰۶ درصدی مقدار تولید صنعت خودرو و ساخت قطعات در اردیبهشت به طور عمده ناشی از افزایش مقدار تولید نمادهای خودرو افزایش مقدار تولید گروه پژو، تارا و خودرو های تجاری نشده سایت ها در ماه گذشته صفر بوده، به ترتیب به میزان ۷۲ درصد ۱۲۰ درصد، خساپا (افزایش مقدار تولید خانواده X۲۰۰ (تیبا، کوئیک، ساینا) و وانت ۱۵۱ به ترتیب به میزان ۷۷ درصد و ۱۰۲ درصد، خپارس (افزایش مقدار تولید گروه ۲۰۰Q به میزان ۸۶ درصد) و خزامیا (افزایش مقدار تولید گروه نیسان به میزان ۱۱۹ درصد) به ترتیب به میزان ۱۰۹ درصد، ۹۹ درصد، ۱۰۱ درصد و ۱۱۹ درصد بوده است.
همچنین دلیل اصلی افزایش میزان تولید و به تبع آن رشد مقدار فروش و درآمد صنعت خودرو و ساخت قطعات ناشی از افزایش تعداد روزهای کاری اردیبهشت نسبت به فروردین و دریافت افزایش نرخ بیشتر از ۴۵ درصدی خانواده پژو پارس، ۱۰ درصدی خانواده هایما و ۲۰ درصدی وانت ۱۵۱ است.
روند تولید محصولات شیمیایی در ۷ سال گذشته
همچنین در قسمت دیگر این گزارش، روند تولیدات صنعت مواد و محصولات شیمیایی در هفت سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته که بر مبنای نمودار عرضه شده در فصل زمستان به جهت اعمال محدودیت در مصرف انرژی گاز، میزان تولیدات از روندی نزولی برخوردار شده است.
وضعیت مبلغ فروش صنایع بااهمیت بازار سرمایه
در راستای روند صعودی صنعت استخراج کانه های فلزی میتوان به روند صعودی نرخ جهانی سنگ آهن (از ۱۰۸ دلار بر تن در شروع ماه به ۱۱۷ دلار بر تن در پایان ماه رسیده است) به علت افزایش تقاضای فولاد در چین و نگرانی از کاهش عرضه سالانه فورتسکیو استرالیا، چهارمین تولیدکننده سنگ آهن جهان اشاره نمود.
لیست ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه (به همراه درصد تغییرات فروش)
در این بخش از گزارش اعلام شده که از ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه، ۲۸ شرکت با افزایش مبلغ فروش اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به فروردین ۱۴۰۳ مواجه بودند که به طور عمده دلیل آن ناشی از افزایش مقدار فروش است.
جزئیات مصرف انرژی گاز به تفکیک صنایع بازار سرمایه
بر اساس این گزارش، به جز صنایع نیروگاهی و سیمان، آهک و گچ که به ترتیب دارای ۸ و ۲ درصد افزایش در مقدار مصرف انرژی گاز در اردیبهشت نسبت های فروردین بوده است. سایر صنایع بااهمیت انرژی بر بازار سرمایه در این ماه گرفتار کاهش مصرف انرژی گاز شده اند.
سر فصل های گزارش مقادیر تولید، مبالغ فروش و مصرف انرژی صنایع مهم بازار سرمایه
بر اساس اطلاعات انتشار یافته سر فصل های گزارش مقادیر تولید، مبالغ فروش و مصرف انرژی صنایع مهم بازار سرمایه در اردیبهشت ۱۴۰۳ شامل «روند مقدار تولید صنعت خودرو و ساخت قطعات، روند مقدار تولید صنعت فلزات اساسی، صنعت استخراج کانه های فلزی، صنعت فرآورده های نفتی، صنعت مواد و محصولات شیمیایی، وضعیت مبلغ فروش صنایع بااهمیت بازار سرمایه، وضعیت مبلغ فروش ماهانه صنایع مهم بازار سرمایه، مقایسه فروش ماهانه صنایع نسبت به ماه گذشته، روند مبلغ فروش ۱۲ ماهه (TTM) بازار سرمایه و صنایع بااهمیت، وضعیت مبلغ فروش TTM صنایع مهم بازار سرمایه، وضعیت صنایع مهم بازار سرمایه، لیست ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه (به همراه درصد تغییرات فروش)، علل تغییرات بالای ۲۰ درصد مبلغ فروش (اردیبهشت ۱۴۰۳ نسبت به فروردین )، جزئیات مصرف انرژی صنایع بازار سرمایه، جزئیات مصرف انرژی گاز به تفکیک صنایع بازار سرمایه، جزئیات مصرف انرژی برق به تفکیک صنایع بازار سرمایه، جزئیات مصرف آب به تفکیک صنایع بازار سرمایه، جزئیات مصرف خوراک در صنعت پتروشیمی و نرخ گاز خوراک پتروشیمی ها بر حسب ۴ هاب منطقه ای» است.

1403/04/02
12:27:32
5.0 / 5
200
تگهای خبر: ارز , اوراق بهادار , بازار , بورس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
پول من
pooleman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پول من محفوظ است

پول من

محاسبه گر پول شما