چوب و کاغذ مازندران تعطیل نیست
به گزارش پول من در حالیکه روز گذشته رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا از تعطیلی کارخانه چوب و کاغذ مازندران اطلاع داده بود، روابط عمومی این مجموعه امروز تعطیلی کارخانه را تکذیب نمود و از شکسته شدن رکورد تولید و فروش آن اطلاع داد.
به گزارش پول من به نقل از ایسنا، اطلاعات انتشار یافته از جانب روابط عمومی شرکت چوب و کاغذ مازندران نشان داده است این شرکت در آبان ماه سال جاری، ۱۲ هزار و ۳۰۰ تن کاغذ روانه بازار کرد و رکورد فروش از سال ۱۳۹۷ شکسته شده است. همینطور با تولید ۱۱ هزار تن کاغذ در آبان ماه، رکورد تولید طی یک سال گذشته هم شکسته شد.
شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران، بزرگترین تولید کننده کاغذ ایران با ظرفیت مجموعاً ۱۷۵ هزار تن کاغذ شامل ۹۰ هزار تن کاغذ روزنامه و چاپ و تحریر و ۸۵ هزار تن کاغذ فلوتینگ است که مرداد ماه ۱۳۷۶ به راه افتاده است.
در روزهای اخیر گزارش هایی از گرانی و کمبود کاغذ روزنامه انتشار یافته بود و مدیرمسوول روزنامه هفت بامداد هم در توییتی با انتقاد از این وضعیت، آنرا نتیجه سه قفله شدن واردات کاغذ عنوان کرده بود. اما روز گذشته رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا از تعطیلی کارخانه چوب و کاغذ مازندران خبر داد، علت کمبود کاغذ روزنامه را همین مساله عنوان نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت کاربران پول من در مورد این مطلب