معرفی کمپرسور اسکرو
یکی از پرکاربردترین ماشین آلات صنعتی مدرن، کمپرسور اسکرو می باشد. کمپرسور اسکرو برای نخستین بار در سال 1878 در آلمان ثبت اختراع شد و در سال 1954، Howden و SRM اولین کمپرسور اسکرو سیلابی روغن را تولید و توسعه دادند. در سال 1957 نیز اولین کمپرسور هوای پیچی سیلابی توسط شرکت اطلس کوپکو معرفی گردید.
کمپرسورهای اسکرو در صنعت و فرایندهای صنعتی کاربرد بسیاری داشته و به تطبیق پذیری معروف می باشند و از آنها در صنایعی که نیاز به حجم زیادی از هوای پرفشار باشد و یا به تقاضای مداوم هوا نیاز باشد، استفاده می شود، که این خاصیت جزء اصلی ترین مزیت کمپرسور هوای اسکرو در مقایسه با سایر کمپرسورهای هوا می باشد.
نحوه عملکرد کمپرسور هوای اسکرو
کمپرسورهای اسکرو دوار از حرکات چرخشی برای فشرده سازی هوا استفاده می کنند. در داخل کمپرسور مجموعه ای از روتورهای نر و ماده وجود دارد که به گونه ای متفاوت طراحی شده اند تا در زمان چرخش هماهنگ، هوا بین آنها محبوس شود. روتور نر دارای لوب های محدب و روتور ماده دارای حفره های مقعر هستند و به این ترتیب می توانند بدون تماس با یکدیگر مشبک شوند تا به فشرده سازی برسند. هم چنین روتور نر دارای لوب های کمتری از روتور ماده است، به این معنی که با سرعت بیشتری می چرخد و به طور موثر روتور ماده را به حرکت در می آورد.
به طور کلی می توان گفت که کمپرسور اسکرو، هوا را بین دو روتور مشبک به دام انداخته و سپس با حرکت در روتورها حجم هوا کاهش می یابد. کاهش حجم منجر به هوای فشرده می شود و در نهایت برای کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایای کمپرسور اسکرو
کمپرسورهای اسکرو به عنوان فناوری مدرن در صنعت، کاربردها و مزایای بسیاری دارند که برخی از آنها عبارتند از:
عملکرد مداوم:
کمپرسوهای اسکرو قابلیت جریان هوا و فشار مداوم را دارند، بنابراین نیازی به خاموش و روشن شدن نداشته و بنابراین چرخه کاری ندارند پس می توانند به طور مداوم با زمان کم یا بدون توقف کار کنند.
صرفه جویی در مصرف انرژی:
کمپرسوهای اسکرو بسیار بادوام بوده و پس از گذراندن آزمون زمان، گرمای کمتری تولید کرده و بنابراین نسبت به مدل های دیگر انرژی بیشتری را حفظ می کنند. این خصوصیت مهم سبب می شود ظرفیت کمپرسور در طول زمان کاهش نیافته و در نتیجه هزینه طول عمر کمپرسور پایین نگه می ماند.
صدای کم:
کمپرسور اسکرو به دلیل کوچک بودن واحدها و عدم وجود قطعات متحرک، دارای خاصیت عملکرد بی صدا می باشد.
عملکرد قدرتمند:
کمپرسورهای اسکرو می توانند در شرایط چالش بحرانی نیز کار کنند زیرا سرعت جریان هوای بالایی دارند و می توانند در دماهای شدید کار کنند.
نگهداری آسان:
از آنجا که کمپرسور اسکرو دارای قطعات متحرک و تماس بسیار کمی هستند لذا سایش و پارگی در آنها به حداقل می رسد. بنابراین هزینه های تعمیر و نگهداری آنها کاهش یافته و هرگونه بررسی و تعمیرات معمولی را سریع، آسان و بدون دردسر می کند.
تعمیرات کمپرسور اسکرو
همانطور که گفته شد کمپرسور اسکرو دوام بسیاری دارد اما در صورتی که کمپرسور دچار مشکل شود تعمیرات اساسی کمپرسور اسکرو، جایگزینی ارزشمند و مقرون به صرفه برای جایگزینی کامل آن با یک مدل جدید می باشد. اما تعمیرات کمپرسور اسکرو شامل چه مواردی می شود؟
کمپرسور اسکرو رایج ترین منبع هوای فشرده برای کاربردهای صنعتی می باشد لذا تعمیرات کمپرسور اسکرو امری مهم و ضروری است. از آنجایی که این نوع کمپرسور در چرخه های طولانی کار می کند، حفظ آن مهم می باشد و تمام اجزای این کمپرسورها، از رینگ ها و شیرها گرفته تا کنترل ها و تسمه ها باید بررسی و تعمیر و نگهداری شود. کمپرسور اسکرو ممکن است به دلایل مختلفی دچار ایراد وخرابی شود که برخی از آنها عبارتند از:
- مشکل در منبع تغذیه: که ممکن است مشکلی در سیستم بین کمپرسور و منبع تغذیه وجود داشته باشد که در این صورت باعث از کار افتادن کمپرسور می شود.
- مشکل در سطوح روغن: شما باید همواره زمان آخرین بررسی سطح روان کننده کمپرسور خود بدانید.
- سر و صدای زیاد: دقت داشته باشید که صداهای غیرمعمول در حین کارکرد کمپرسور می تواند نشان دهنده مشکلات مربوط به تسمه ها، یاتاقان ها، فلایویل ها و یا میل لنگ باشد.
- مصرف بیش از حد روغن: این مشکل می تواند نشان دهنده فرسودگی رینگ های پیستون، تهویه هوای ضعیف یا محدود و یا پیچ و مهره های شل باشد که تمامی این موارد را می توان با تنظیمات یا تعویض جزئی اصلاح نمود.
شرکت هوای فشرده آپادانا، با وجود متخصصین برجسته و مجرب در زمینه تعمیر و اورهال و نگهداری انواع اکسیژن ساز، تعمیرات کمپرسور اسکرو، کمپرسورهای هوای فشرده وکیوم پمپ ها و بلوایرو ازت سازی بیمارستانی و صنعتی با بیش از 20 سال سابقه فعالیت، آماده ارائه خدمات به مشتریان می باشد.
آدرس سایت : https://acpintl.co/
شماره تماس : 88704894 - 88725218