اعلام برنامه های مؤسسه علوم غذایی در هفته پژوهش وفناوری؛
همکاران برتر در حوزه صنایع غذایی
به گزارش پول من، همراه با ایام گرامیداشت هفته پژوهش وفناوری در سرتاسر کشور، برنامه های مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در هفته پژوهش و فناوری ۱۴۰۱ اعلام گردید.
به گزارش پول من به نقل از ایسنا، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برنامه هایی را برای گرامیداشت هفته پژوهش وفناوری اجرایی خواهد نمود که حضور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان خراسان رضوی و معرفی آخرین دستاوردها یکی از این برنامه ها به حساب می آید. برگزاری کارگاه جانبی و رونمایی از دستاورد نوآورانه منتخب مؤسسه در حاشیه این نمایشگاه از دیگر برنامه های این مؤسسه است.
روز جامعه و پژوهش با هدف تحکیم ارتباط با بخش خصوصی از دیگر برنامه ها است که طی آن در روز شنبه، ۱۹ آذرماه نشست مدیران صنایع با معاونت پژوهشی مؤسسه برگزار می گردد.
در روز ۲۰ آذر با عنوان "رسانه"، این مؤسسه مبادرت به برگزاری میزگرد خبری با مبحث "چالش های پژوهش در صنعت غذا" با حضور مدیران مرتبط استانی و نمایندگان بخش خصوصی خواهد نمود و در روز ۲۱ آذرماه با عنوان "روز صنعت و پژوهش" نشست تخصصی با عنوان "مسیر دانش بنیان شدن و چالش های پیش رو" با حضور انجمن دانش بنیان استان و تمرکز بر نقش مؤسسه در دانش بنیان شدن واحدها و شناخت فرصت های همکاری برگزار می گردد.
تور علمی بازدید از مؤسسه در روز ۲۲ آذرماه برگزار می گردد و در این روز همینطور مسابقه ای با عنوان "پژوهش و صنعت غذا" با محورهای ایده، عکس و نقاشی برای دانش آموزان با همکاری آموزش و پرورش مشهد برگزار می گردد.
روز ۲۳ آذر ماه نشستی با حضور اعضای هیات علمی، کارشناسان، بازنشستگان و دانشجویان مؤسسه، برای تقدیر از برترین ها در قسمت های پژوهشگر، رساله، همکار صنعتی، کارشناس بخش آزمایشگاهی و کارشناس بخش اداری برتر برگزار می گردد.
به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، برگزاری ۱۲ دوره آموزشی از ۲ تا ۱۹ آذرماه از دیگر برنامه های این مؤسسه است که در این دوره ها در محورهایی چون "طیف سنج مادون قرمز"، "کروماتوگرافی گازی"، "طیف سنجی مرئی فرابنفش"، "میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)" و "الکتروفورز SDS PAGE" بحث و تبادل نظر خواهد شد.
"جذب اتمی"، "تفرق نور پویا"، "کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا"، "میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM)"، "استخراج DNA، PCR و الکتروفورز آگارز"، "پراش اشعه ایکس (XRD)" و "کاربرد تکنولوژی های جدید در صنایع غذایی" از دیگر موضوعات آموزشی این دوره است.
منبع: pooleman.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب